Internet

De ICTWaarborg-automatiseerder kan u niet alleen bijstaan in al uw automatiseringszaken, maar op het gebied van internetdiensten zoals het registreren van domeinnamen, webhosting en wanneer u als ondernemer een webwinkel wilt beginnen.

Domeinregistratie en webhosting op maat

Iedereen die onder eigen (bedrijfs)naam het internet op wil, zal een domeinnaam moeten registreren. Daarnaast zal die naam gehost moeten worden, wilt u er ook daadwerkelijk gebruik van kunnen  maken. Dit alles kan op verschillende manieren en het is dus zaak u daarbij deskundig te laten adviseren.

Hulp bij het starten van een webwinkel

Hetzelfde geldt voor wie een webwinkel wil beginnen. Voor wie wel een goed concept heeft om via internet iets aan te bieden, lijkt het starten van een webshop dat een moeilijk te nemen drempel. Toch kan het in de praktijk allemaal heel eenvoudig, als u maar het juiste advies krijgt. Ook daarvoor is ICTWaarborg-automatiseerder uw contact bij uitstek.

Bekijk ook:

ICTWaarborg voor zekerheid en duidelijkheid

De brancheorganisatie die staat voor zekerheid en kwaliteit. Bij ICTWaarborg aangesloten automatiseringsbedrijven bieden hun klanten zekerheden die zij nergens anders kunnen krijgen.

Meer informatie over ICTWaarborg