Profast IT Services

Automatiseerder in Eindhoven 1 recente beoordeling

Beoordelingen Profast IT Services

Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Levering en aftersales
Producten en diensten
Website

Beoordeel automatiseerder

Recensies Profast IT Services

Was al overtuigd om in de cloud te werken. Ben nu twee jaar in de cloud bij Profast. Hiervoor bij een ander bedrijf. Maar wat een verschil! Profast is een bedrijf met verstand van zaken met een geweldige service. Ga zo door.

Beoordeeld op

Sinds enige tijd contact met Profast IT Services en zeer tevreden over de (snelle) levering en installatie van een nieuwe server en de inrichting hiervan. Een en ander is probleemloos verlopen. De contacten met de deskundige medewerkers van Profast zijn correct en zeer prettig.

Beoordeeld op

Betrouwbare, kwalitatief goede partij.

Beoordeeld op

Prima partij om mee samen te werken!

Beoordeeld op

Profast is een uitstekende dienstverlener op het gebied van IT ondersteuning voor ons bedrijf. Flexibel, snel in reactie, deskundig en prima bereikbaar. Kortom: een aanrader.

Beoordeeld op

Fantastisch bedrijf dat zorgt voor optimale systemen, geeft een snelle service en goede adviezen. Rob en Martijn zijn zeer bekwame en vriendelijke mensen.

Beoordeeld op

Al jaren ervaring met Rob Haan. Goed bereikbaar, snelle service, systemen die hij installeert draaien prima, prettige samenwerking, vriendelijk en heel bekwaam. Zijn zeer tevreden.

Beoordeeld op

Prima partij die al jaren het beheer / onderhoud doet van onze systemen. "Afspraak is afspraak"; klinkt nromaal, maar kom er maar eens om. Rob en zijn team hebben daar geen moeite mee.

Beoordeeld op

Prima services, hoge mate van deskundigheid, snelle actie en zeer bekwaam perosneel.

Beoordeeld op

Altijd goede service, goed te bereiken en denken mee aan een snelle oplossing voor alle it problemen !

Beoordeeld op

Terug naar Profast IT Services.

ICTWaarborg voor zekerheid en duidelijkheid

De brancheorganisatie die staat voor zekerheid en kwaliteit. Bij ICTWaarborg aangesloten automatiseringsbedrijven bieden hun klanten zekerheden die zij nergens anders kunnen krijgen.

Meer informatie over ICTWaarborg