Effect ICT Solutions b.v.

Automatiseerder in Noordwijk (ZH) 7 recente beoordelingen

Beoordelingen Effect ICT Solutions b.v.

Website
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Levering en aftersales
Producten en diensten

Beoordeel automatiseerder

Recensies Effect ICT Solutions b.v.

Frans

Begin 2009, heeft MVRDV bv een selectie gehouden voor een nieuwe ICT leverancier. We hebben in April Effect-ICT geselecteerd. Belangrijkste selectie criteria waren behalve natuurlijk competentie en knowhow vooral comunicatieve vaardigheden. Iets waarin niet elke ICT uitblinkt
De eerste stappen waren vooral grote slagen in kwaliteits verbetering in het toemallige netwerk. In de bijna 10 jaar dat MVRDV en Effect-ICT nu samen werken heeft Effect-ICT zich ontwikkeld tot een Pro-Actieve Service provider die duidelijk mee probeert te denk met de ontwikkelinhg van ons bedrijf en de ontwikkeling van de infrastructuur die daar bij hoort.

Beoordeeld op 29 oktober 2018

Renger Willms

Kennis, kunde en het nakomen van gemaakte afspraken, enkele pijlers die erg belangrijk zijn voor zowel het bedrijf als voor mij. Effect ICT is juist daarom al tientallen jaren onze partner. Wij groeiden en zij groeiden met ons mee. Ook het internationale karakter van ons bedrijf schrikt hen niet af.

Beoordeeld op 18 oktober 2018

Michel Post

Effect ICT is voor ons een betrouwbare partner die haar afspraken nauwgezet nakomt. Daarnaast wordt er voortdurend gewerkt aan nieuwe en innovatieve oplossingen , er wordt niet 'achterover geleund'.

Beoordeeld op 15 oktober 2018

M & R belastingadviseurs

Sedert ruim 15 jaar doe ik tot grote tevredenheid zaken met Effect ICT. Zij beheren ons complete computerbestand. Dit betekent niet alleen aanschaf van nieuwe computers, onderhoud maar ook advies. Ook de cloud diensten zijn ondergebracht bij Effect ICT. met name de korte lijnen worden door ons op prijs gesteld.

Beoordeeld op 11 oktober 2018

Palet Welzijn BV

Palet Welzijn maakt al enige jaren gebruik van de diensten van Effect ICT en naar volle tevredenheid. Een kundig en goed bereikbaar team staat klaar om ons op ICT gebied van dienst te zijn. Doorslaggevend was voor ons de prijs/kwaliteitsverhouding.

Beoordeeld op 11 oktober 2018

Piet Bankersen

Wij werken al jaren met Effect-ict altijd naar volle tevredenheid. Voor ons verzorgen zij onze complete ICT omgeving en helpen ons bij nieuwe ontwikkelingen en aanpassingen in onze systemen.

Beoordeeld op 11 oktober 2018

Willem Ravensbergen

Wij, Daan Kromhout & Zn B.V., zijn al klant bij Effect-ICT sinds het eerste uur. Wij kunnen ons geen beter ICT partner wensen. In al die jaren zijn wij altijd op de wenken bediend. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuw netwerk, problemen met software, advies over de webshop of alle andere ICT aangelegenheden, Effect ICT helpt ons altijd snel, betrouwbaar en deskundig.

Beoordeeld op 11 oktober 2018

Terug naar Effect ICT Solutions b.v..

ICTWaarborg voor zekerheid en duidelijkheid

De brancheorganisatie die staat voor zekerheid en kwaliteit. Bij ICTWaarborg aangesloten automatiseringsbedrijven bieden hun klanten zekerheden die zij nergens anders kunnen krijgen.

Meer informatie over ICTWaarborg