Over ons

De Automatiseerder is een initiatief van brancheorganisatie ICTWaarborg.

Uw bedrijf aanmelden voor www.automatiseerder.nl? Klik hier.

In een tijd dat er nog nauwelijks zekerheid schijnt te bestaan, zoeken mensen zoveel mogelijk zekerheid. De automatiseerders die op deze website staan, zijn aangesloten bij ICTWaarborg, en dat houdt in dat zij u die zekerheid ook kunnen bieden. Want ICTWaarborg staat niet alleen voor kwaliteit en service, maar bovenal voor zekerheid.

Uw ICT in veilige handen

Vooral voor degenen die met een automatiseerder in zee gaan is zekerheid belangrijk. Daarbij gaat het immers veelal om een langlopende serviceverlening waarop je altijd wilt kunnen rekenen. Toch kan het voorkomen dat een bedrijf waarmee u nog een lopend contract heeft haar activiteiten beëindigt. In dat geval biedt ICTWaarborg de zekerheid dat u in contact wordt gebracht met één of meerdere bedrijven die de diensten kunnen voortzetten onder dezelfde voorwaarden of condities die hier het dichtst bij komen. Op die manier bent u verzekerd van continue automatiseringsservice.

Zelfs als een bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf failliet gaat, kunt u nog terugvallen op zekerheden. Zo kan men bijvoorbeeld, wanneer er geen fabrieksgarantie meer is, nog geruime tijd bij ICTWaarborg terecht voor gebreken die onder het begrip non-conformiteit vallen.

Doelstelling van De Automatiseerder

De Automatiseerder is ontwikkeld om:

  1. voorlichtingen te geven aan ondernemers/zzp'ers over automatisering in de breedste zin des woords;
  2. ondernemers/zzp'ers een overzicht te bieden van producten en diensten die worden aangeboden door automatiseerders die zijn aangesloten bij ICTWaarborg (automatiseerders met zekerheid);
  3. bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven de gelegenheid bieden zich te onderscheiden in de markt;
  4. bedrijven, aangesloten bij ICTWaarborg, welke nog niet actief zijn op het gebied van zakelijke dienstverlening te motiveren en inspireren op het gebied van zakelijke dienstverlening.

De Automatiseerder is onafhankelijk

Deze website heeft geen winstoogmerk. Aan de opgenomen bedrijven worden geen kosten in rekening gebracht voor de vermelding. Enige voorwaarden voor opname op de website is het deelnemerschap bij ICTWaarborg als automatiseerder.

Over ICTWaarborg

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die zich bezighouden met het verkopen en leveren van producten en diensten op het gebied van ICT aan consumenten en het bedrijfsleven. ICTWaarborg behartigt de belangen van aangesloten leden. Ook biedt ICTWaarborg klanten van deze bedrijven diverse zekerheden, zoals bemiddeling, mediation en de zekerheid dat afspraken worden nagekomen.

Contact

Uw bedrijf aanmelden voor www.automatiseerder.nl? Klik hier.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met

ICTWaarborg
Telefoon: 088-7730073 
E-mail: info@ictwaarborg.nl 

Bekijk ook:

ICTWaarborg voor zekerheid en duidelijkheid

De brancheorganisatie die staat voor zekerheid en kwaliteit. Bij ICTWaarborg aangesloten automatiseringsbedrijven bieden hun klanten zekerheden die zij nergens anders kunnen krijgen.

Meer informatie over ICTWaarborg