• Over onze ICT-community

  ICTWaarborg: dé ICT-branchevereniging en ICT-community van Nederland.

  Wij geloven dat door kennis te delen, inspirerende sessies en netwerk events te organiseren, we samen werken aan een sterke digitale sector. Onze deelnemers, van grote (internationale) spelers, tot middelgrote en kleine ondernemingen vormen het uitgangspunt van onze focus: het samenbrengen van onze deelnemers. ICTWaarborg staat altijd klaar voor haar deelnemende bedrijven met advies en ondersteuning.

  Als klant van onze deelnemer kun je er van uit gaan dat je zaken doet met een betrouwbare partij. Zij gebruiken immers onze algemene voorwaarden en andere juridische documenten welke zijn getoetst door de branche en je kunt bij ons terecht voor mediation mocht er een geschil ontstaan.

  Waarom deelnemers bij ons zijn aangesloten: Zij beperken het ondernemersrisico en maken gebruik van up-to-date documenten

  Als ondernemer wil je juridische risico’s graag tot een minimum beperken. Toch ontbreekt het vaak aan tijd en inzicht in nieuwe regelgeving om met volle overtuiging te kunnen zeggen dat je juridische fundament waterdicht is. Het is belangrijk om gebruik te maken van up-to-date juridische documenten, met name de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn te belangrijk om er van uit te gaan dat ‘ze nog wel kloppen’ en een juridische check kost snel honderden euro’s.

  Als deelnemer van ICTWaarborg voldoet jouw organisatie altijd aan de laatste wet- en regelgeving en loop je geen onnodige risico’s. Mocht er toch een geschil ontstaan met een klant, dan bieden we mediation, wat hoge juridische kosten voorkomt en een klantvriendelijke afhandeling van het geschil bevordert.

  Evenementen, netwerken en masterclasses

  ICTWaarborg organiseert daarnaast veel leuke evenementen en interessante informatiesessies. De ICTCup en de ICTRally zijn twee mooie voorbeelden van evenementen waarin branchegenoten op een hele leuke manier relaties leggen en kunnen netwerken. Maar we organiseren ook belangrijke informatieve sessies met uiteenlopende onderwerpen. Netwerken blijft natuurlijk een belangrijk element in ons doel om de branche te verbinden en daarom komen wij regelmatig bij elkaar met onze deelnemers.

  Doelstelling van ICTWaarborg

  Wij willen bedrijven in de ICT-branche met gedegen advies en actuele documenten de juridische basis bieden om volgens wetgeving en binnen gestelde richtlijnen klantvriendelijk zaken te doen met opdrachtgevers. Daarnaast willen wij mensen in de ICT-branche op informatieve en leuke manieren met elkaar in contact brengen.

  Het doel van ICTWaarborg is dan ook om een juridische basis te scheppen, mensen samen te brengen en te zorgen voor een verbindende factor in de ICT-branche.

  ICTWaarborg
  Een plek voor alle bedrijven uit de ICT-sector

  ICTWaarborg: dé ICT-community van Nederland.

  Als klant van onze deelnemer kun je er van uit gaan dat je zaken doet met een betrouwbare partij. Zij gebruiken immers onze algemene voorwaarden en andere juridische documenten welke zijn getoetst door de branche en je kunt bij ons terecht voor mediation mocht er een geschil ontstaan.

  Join the community vanaf € 39,- per maand

  Servicebedrijven (B2C):€ 39,- p/m
  (web)winkels:€ 78,- p/m
  Zakelijke dienstverleners:€ 117,- p/m
  Partners€ 250,- p/m

  Post- en vestigingsadres
  Tasveld 1A
  3417 XS Montfoort

  Telefoon en e-mail
  Telefoon: 088 - 77 300 73
  Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

  E-mail: info@ictwaarborg.nl
  Internet: www.ictwaarborg.nl