i24® Group B.V.

Automatiseerder in Rotterdam 2 recente beoordelingen

Beoordelingen i24® Group B.V.

Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Website
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Producten en diensten
Levering en aftersales
Prijs/kwaliteit

Beoordeel automatiseerder

Recensies i24® Group B.V.

Als ik vragen stel krijg ik snel antwoord. Ondanks dat ik niet veel verstand heb van automatisering krijg ik antwoorden die ik snap. Er wordt meegedacht door het geven van verschillende opties voor de oplossing.

Beoordeeld op

i24 heeft voor ons de gehele orderafhandeling geautomatiseerd. Van zowel de webshops als de winkel en distributie. Een inkoop/verkoop/kassasysteem ontwikkeld en gekoppeld, alle producten van barcodes voorzien waardoor we nu alle inkoop en verkoop eenvoudig kunnen scannen. Dit bespaart ons nu tientallen uren werk per maand. Alles op maat en naar geheel wens. Super!

Beoordeeld op

Prima Afgehandeld

Beoordeeld op

Net als vroeger bij Tukmedia is ook bij i24-group mijn vraag snel en prima beantwoord. Het mankement dat ik met emailtjes had is direct binnen een dag verholpen. Dat noem ik service!

Beoordeeld op

Perfecte service, mijn zelf gemaakte probleem is snel en vakkundig opgelost

Beoordeeld op

Het ziet er naar uit dat mijn probleem is opgelost. Bedankt voor de gebruikelijke snelle service, net als in het verleden. Al een flink aantal jaren ben ik tevreden, toen nog onder Yoshi Tuk. Ik heb voor twee maatschappelijke organisaties de website in beheer gekregen op non profit basis en wil één daarvan verhuizen naar i24 wegens ontevreden resultaten bij de huidige provider. Kunt u mij de procedure duidelijk maken om te verhuizen?

Beoordeeld op

Uitermate snel geholpen en probleemoplossend meegedacht, zeer tevreden en supersnelle afhandeling!

Beoordeeld op

Al zo'n 15 jaar klant. Altijd uitstekende service!

Beoordeeld op

Ze zijn altijd bereikbaar en snel met en reactie. Problemen worden direct verholpen.

Beoordeeld op

Zes jaar lang een webshop gehad, en altijd geweldig geholpen. Binnen 24 uur reactie en vaak is het probleem ook al verholpen binnen die tijd.

Beoordeeld op

Problemen werden supersnel opgelost en daar we alleen de domeinnaam wilden behouden kon het abonnement naar beneden worden bijgesteld

Beoordeeld op

Fijne communicatie, problemen altijd opgelost.

Beoordeeld op

Al jaren maak ik naar volle tevreden gebruik van de diensten van i24. Bijna alle IT zaken aan hun uitbesteed. Geen leverancier die eerst alles belooft maar uiteindelijk niks waar maakt zoals zovelen. Dus uitstekende kwaliteit en service. Afspraak is afspraak. Aanrader voor kleine ondernemers die geen risico's willen nemen.

Beoordeeld op

Zeer goed.

Beoordeeld op

Terug naar i24® Group B.V..

ICTWaarborg voor zekerheid en duidelijkheid

De brancheorganisatie die staat voor zekerheid en kwaliteit. Bij ICTWaarborg aangesloten automatiseringsbedrijven bieden hun klanten zekerheden die zij nergens anders kunnen krijgen.

Meer informatie over ICTWaarborg