Max ICT

Automatiseerder in Tilburg Onvoldoende recente beoordelingen

Beoordelingen Max ICT

Website
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Producten en diensten
Levering en aftersales
Prijs/kwaliteit

Beoordeel automatiseerder

Recensies Max ICT

Sandra

Ik koop geregeld via Max daar ik uit Tilburg kom is het handig om via de conceptstore af te halen. Levertijd 24 uur wordt niet altijd behaald maar verder wel een klantvriendelijke service telefonisch en aan de balie.

Beoordeeld op 11 juni 2016

SANDRA BADAL

waardeloos firma. beloven levering binnen 24 uur maar gebeurt niet. als je ze belt hangen ze gewoon op zonder iets te zeggen. op mailtjes reageren ze niet. deze mensen zijn erg schofterig gaan niet goed met klanten om. als je een klacht hebt willen ze deze niet aanhoren. annuleren gaat ook moeizaam. koop nooit bij deze webshop. ze proberen klanten te lokken met hun lage prijzen maar service is 0,0. Ik heb een bestelling gedaan op 3 sept 2015 en nu 25 sept 2015 nog steeds niks ontvangen. Ze laten ook niet weten hoe het met de bestelling is. Bij deze webshop is “ goedkoop duurkoop”. Deze mensen hebben lak aan alles ze weten dat als ‘ZEER SLECHT “beoordeeld worden maar het interesseert ze niks want ze blijven op dezelfde been doorgaan. Ze veranderen gewoon niet. Ik heb mijn klacht bij alle webshopkeurmerken, waar ze aangesloten zijn mijn klacht gedeponeerd. Mochten ze niks aan doen dan ga ik nog een stap verder maar ik laat het er niet bij. Ik laat mezelf niet zo schofterig behandelen door deze mensen. MENSEN KOOP HIER NOOIT !!!

Beoordeeld op 25 september 2015

Robert Plug

Het onderdeel werd pas anderhalve maand later geleverd, geen terugbel acties wanneer toegezegd en geen initiatief ten aanzien van een slechte levering.
Aftersales zeer slecht. In geval van een mankement wordt totaal niet meegedacht of meegewerkt om voor beide partijen een goede oplossing te vinden.
MaxICT is wat mij betreft een service-arme onderneming, welke ik totaal zou afraden!

Beoordeeld op 26 mei 2014

Terug naar Max ICT.

ICTWaarborg voor zekerheid en duidelijkheid

De brancheorganisatie die staat voor zekerheid en kwaliteit. Bij ICTWaarborg aangesloten automatiseringsbedrijven bieden hun klanten zekerheden die zij nergens anders kunnen krijgen.

Meer informatie over ICTWaarborg